Nyitva tartás:

Keddtől péntekig 10-20h


1111 Budapest,
Bartók Béla út 46.

Arnoldo - Gross Arnold galéria és kávézó

Blog


Tavaszi híreink, KATALÓGUS

Tavaszi híreink, KATALÓGUS

2024. tavasza nálunk bőséges tervezgetéssel telik, hiszen több évfordulót is ünneplünk a közeljövőben. Idén, szeptember 20-án lesz 10 éves az ARNOLDO galéria-kávézó, 2024. november 25-én lenne alapítónk, Gross Arnold 95-ik születésnapja, 2025. január 22-én pedig halálnak a 10. évfordulója. Ezek köré a kerek évfordulók köré több izgalmas programot, egy új installációt és egy varázslatos utazásra invitáló kiállítás-sorozatot is tervezünk megvalósítani, melyekről később adunk hírt.

Februári Villám Akció

Februári Villám Akció

Gross Arnold rézkarcok, fakszimilék, artprintek 2024 februárban kedvezménnyel. Tekintse meg kínálatunk.

2024 Januári katalógus

2024 Januári katalógus

Gross Arnold rézkarcok, fakszimilék, artprintek 2024 januári katalógusa. Tekintse meg kínálatunk.

Karácsonyi Ajándékcsomagok 2023

Karácsonyi Ajándékcsomagok 2023

Bár nálunk évközben is karácsonyi hangulat van, most mindent beleadtunk, előkerültek fényfüzérek és hamarosan feldíszítjük a legszebb rózsaszín karácsonyfánkat is.

Felavattuk Gross Arnold és Kondor Béla emléktábláját

Felavattuk Gross Arnold és Kondor Béla emléktábláját

Beszédet mondott Dr. László Imre XI. ker. polgármestere; Dr. Révész Emese művészettörténész, az ELTE BTK docense, Gross Arnold monográfiájának szerzője; Dr. Máté Róbert, az Albertfalvi Lokálpatrióta Egyesület elnöke; a Kondor-család képviseletében Fertőszögi Péter művészettörténész, a BÁV művészeti vezetője; valamint Gross András, A Gross Arnold galéria vezetője, örökös.

A kék álmok városa - BUDAPEST150

A kék álmok városa - BUDAPEST150

Már készülnek a Pigmenta art print lab nyomtatóin Gross Arnold 50 évvel ezelőtti „a kék álmok városa” című dupla rézkarcának gyönyörű utánnyomatai. A kép eredetijéről készült az 1973-ban megjelent Corvina mappának a borítója is. Idén Budapest egyesítésének 150. évfordulója alkalmából 150 számozott példányban fogjuk kiadni, giclée nyomatot a legjobb minőségű digitális technikával, finom gépi merített papírra, pigment tintával készítjük.

ONLINE KATATÓGUS

ONLINE KATATÓGUS

A jelen nehéz helyzetben ugyan nyitva vagyunk, a Gross Arnold galéria - kávézó látogatható, de csak elvitelre kínáljuk a kávékat, bonbonokat, finom házi süteményeket. Az új helyzethez alkalmazkodva a galéria kínálatát befotóztuk, és szerény katalógusba rendeztük. Ez az második kiadás,