Nyitva tartás:

Keddtől péntekig 10-20h


1111 Budapest,
Bartók Béla út 46.

Arnoldo - Gross Arnold galéria és kávézó
OTTHON az Arnoldoban

OTTHON az Arnoldoban

Rofusz Kinga a Magyar Iparművészeti Főiskola animációs szakán és mesterképző kurzusán végzett. Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Magyar Filmművészek Szövetségének és a Magyar Illusztrátorok Társaságának. Az Év Illusztrátora díját 2010-ben nyerte el. Számos csoportos és egyéni kiállítása volt itthon és külföldön is. Hatalmas, határozott színvilágú festményei, mély, finom szövegérzékenysége miatt a legkiemelkedőbb kortárs írók alkotópárja. A nagy képeken minden és mindenki lebeg, felfelé törekszik, miközben a háttér ecsetvonásai, visszadörzsölt felületei az anyag kézzelfoghatóságáról tanúskodnak.

A frissen megjelent OTTHON című új könyvében az alkotó nem „csak” illusztrátorként, hanem a kizárólag rajzokban-képekben elmesélt történet szerzőjeként is bemutatkozik.

Kinek mit jelent az otthon? Biztonságos menedék? Egy hely, ahol jó lenni azokkal, akiket szeretünk?

Az OTTHON kisfiú hőse egy nap azzal szembesül, hogy a régi házból el kell költözniük, a szülei eladták, újat vásároltak. A régi otthontól való búcsú, a visszavágyódás, a fájdalmas elszakadás és a megnyugtató újra otthonra találás története. Csak képekben.

Az ARNOLDO galéria-kávézóban december elsejéig látható otthonos kiállításon megvásárolható az új könyv és képeslapok is.

Megnyitó: 2018. november 10. 18h.

A kiállítást bevezeti és megnyitja: Szilágyi Gábor művészettörténész.

A kiállítás nyitva 2018. november 13. és november 30. között, a galéria nyitvatartási idejében:
Keddtől péntekig 10-21h, szombaton 11-21h

További Információ: ARNOLDO galéria-kávézó: Gross András – 0670/3387001 – arnoldogaleria@gmail.com