Nyitva tartás:

Keddtől péntekig 10-20h


1111 Budapest,
Bartók Béla út 46.

Arnoldo - Gross Arnold galéria és kávézó
Kiállítások az Arnoldoban

Kiállítások az Arnoldoban

Aktuális kiállításunk, Kisteleki Dóri nagysikerű tárlata látogatható még szerdáig, 2017. október 4-ig.

Következő kiállításunk 2017. október 13.-án, a Magyar Festészet Napja alkalmából a Magyar grafika aranykora című kiállítás sorozatunk harmadik darabja, Szabó Vladimir tárlata lesz. Kiállításra kerül Gross Arnold gyűjteményéből Szabó Vladimir sokak által ismert, gömbölyded figurákkal zsúfolt, fülledt rézkarcai mellett egy frissen restaurált nagyméretű olajképe is, a Tavasz a régi városban című, mely az ötvenes évektől kezdve Arnold szobáját díszítette, és többek közt még Kondor Béla is fotózkodott előtte.
 

Október 25.-én nyílik az Amerigo Tot Alapítvány szervezésében, Gross Arnold római patrónusa, és barátja, Amerigo Tot munkáiból álló kiállítás, kurátor: Nemes Péter, 

November 16.- december 6. közt lesz látható Szemethy Jim grafikus Cukrostinta című kiállítása.
A Munkácsy-díjas magyar grafikusművész, kinek korai rézkarcai részletgazdagok, sokszor szürreálisak, abszurdak cseppnyi iróniával megfűszerezve, Arnold művésztársa, barátja volt, az 1978-ban forgatott Játék-Film c. életrajzi filmben is együtt szerepelnek. A Gross Galériában rendezett kiállítására a hetvenes – nyolcvanas években készült sokszorosított grafikái közül válogat, és a megnyitón kiderül, mi is az a cukrostinta.


2017. december 7- dec. 22. Hagyományos karácsonyi Tárlat és művészeti vásár, ahol Gross Arnold és a galériában eddig kiállított művészek: Ábrahám Anna, Kisteleki Dóra, Rófusz Kinga, Szabó Vladimir és mások munkáiból lehet válogatni.

2018 januárjában születésének 75.évfordulója alkalmából Cseh Tamás kevésbé ismert grafikáiból nyitunk kiállítást, a Cseh Tamás Archívum és a család jóvoltából.

A kiállítások a galéria földszintjén kerülnek megrendezésre. Gross Arnold emeleti állandó kiállítása megtekinthető és művei megvásárolhatóak folyamatosan a vendég kiállítások ideje alatt is. A kiállításokra szeretettel várunk minden érdeklődőt. Meghívó és információt, az arnoldogaleria@gmail.com címen lehet igényelni.
ovábbi információ: Gross András galériavezető: +36 70 3387001