Nyitva tartás:

Keddtől péntekig 10-20h,
szombaton 11-20h


1111 Budapest,
Bartók Béla út 46.

Arnoldo - Gross Arnold galéria és kávézó
Az ARNOLDO galéria kávézó új utakon.

Az ARNOLDO galéria kávézó új utakon.

Feje tetejére állt az egész világ, a Gross Arnold galéria kávézó is bezárt bizonytalan időre.

Feje tetejére állt az egész világ, a Gross Arnold galéria kávézó is bezárt bizonytalan időre.  Tünde, a munkatársunk szerencsésen átért a határon családjához még a zárlat előtt, evakuáltuk a pintyet a kirakatból, mindenki szépen hazavonult, és bezártuk az ajtót. Nincs a pult mögött a kiváló csapat, Kata, a mindig vidám, szuper üzletvezetőnk és finom süteményei, hiányzik az asztaloknál a megszokott, jól ismert törzsközönség és a kedves vendégek duruzsolása.

Ottmaradt a Bartók Béla úti helyiségben az a több, mint öt éves szeretetteljes munkával, odafigyeléssel felépített Gross-világ, melybe belépve egy igazi otthonos közegben találta magát mindenki. A békét, meghittséget sugárzó csodálatos képek a falon, a frissen kiadott monográfia példányai. Nekünk ez jelentett mindent. Nem tudhatjuk, hogy mikor, hogyan tér vissza az élet a megszokott kerékvágásba, hogy ez csak egy átmeneti bizonytalanság lesz-e, vagy teljesen megváltozik az életünk? A jelenlegi helyzet - ahogy sok más szektort - úgy a kulturális szférát, a kreatív ipart és a vendéglátást is súlyosan érinti, és senki sem tudja megjósolni, hogy a lavina hol áll meg, milyen károk érnek még. Fontos, hogy összetartsunk és közösen gondolkodjunk, mert a közösségek megtartóereje jelenti a legtöbbet!

Jelenleg fizetett szabadságra ment a stáb, valahogy megpróbálunk mi is talpon maradni, bár ez elég nehéz, hisz a kávézó home office-ból nem igazán működik, és valószínűleg nem fogunk kávé és sütemény kiszállításba sem fogni. Viszont azt gondoljuk, hogy mindarra a derűre, szépségre, finom érzékenységre és vidámságra, amit Gross Arnold művészete közvetít, minden körülmények közt szükség van és lesz, hisz

„Annyi baj, gond, bánat és szörnyűség vesz körül minket a világban, hogy azt nem szabad még a művészetbe is beengedni!” vallotta Gross Arnold

Lássuk, mit tudunk az új helyzetben adni!

- Ha csak teheti, #maradjonotthon, gondoljunk, vigyázzunk egymásra, mert tudjuk, hogy egyszer minden jóra fordul!

- Talán most jól jönne egy pozitív hangulatú, olvasmányos, szép kivitelű könyv? Megrendelheti közvetlenül tőlünk 15% kedvezménnyel a nemrégiben megjelent A Művészet kertje, Gross Arnold (1929-2015) művészete című albumot, több, mint 300 képpel gazdagon illusztrálva. A futár ContactLess Delivery Service, azaz érintés nélküli kézbesítés szolgáltatással elviszi önnek, amelynek díját mi álljuk.

- Vásárolhat utalványt! A #mentsdmegazettermet egy új kezdeményezés, amihez mi is csatlakozunk, ami a vendéglátás védelmében indult. Sokan, köztük mi is, elkezdünk árulni ajándékutalványt, amit ha megvásárol, később le tudja fogyasztani a kávézóban. Ez talán furcsán hangzik jelen esetben, de biztos mindenkinek jól fog esni, ha ismét láthatjuk egymást, és ezzel segíthet minket is abban, hogy ne kelljen végleg bezárnunk! A szép kivitelű grafikával díszített utalványt 2500, 5000. és 10000.- ft névértékben, névre szólóan, sorszámmal ellátva, e-maiben küldjük.

- A galéria kínálatát befotóztuk, készítjük az online katalógust, amelyből hamarosan online rendelhet.

- Hamarosan indítjuk az Arnoldo podcastot érdekes tartalmakkal a Gross Arnold galéria youtube csatornáján

Vásárlás menete:
1. Töltse ki ezen a linken: https://forms.gle/SiWAHymFbLbyncJX7
2. Utalja át a megjelölt termék vagy utalvány(ok) összegét erre a számlára:
Számlatulajdonos: Gross Arnold Kft.
Számlaszám: 11600006-00000000-66203953 (Erste Bank)
Közlemény: Utalvány vagy Könyv
3. Elküldjük az egyedi sorszámozott utalványt emailben, mellyel igazolja a fizetést
4. Később kedve szerint felhasználja az utalványt
5. Mindenki boldog :)
6. Nyugtát és szükség esetén számlát a beváltáskor fogunk tudni kiállítani

A Gross Arnold Galéria és kávézó csapata nevében:

Gross András
arnoldogaleria@gmail.com
+39703387001